JV DISTILLERY

Prodhime të verës dhe rakisë nga rrushi me kualitet i vreshtave të Dukagjinit, i distiluar me metoda tradicionale dhe me eksperiencë që nga viti 1989 në zemër të Gjakovës.


Kontakt
+383 46 179 014
Rr. Bajram Curri pn, 50000 Gjakovë, Kosovë